Νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ υπέγραψε ο Μπουκάγιο Σάκα.

Νέο συμβόλαιο με την Αρσεναλ υπέγραψε ο Μπουκάγιο Σάκα, καθώς ο σύλλογος του Λονδίνου θέλησε να τον ανταμείψει για τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του και παράλληλα να «δέσει» μακροπρόθεσμα έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Ο διεθνής Αγγλος επιθετικός δεσμεύεται πλέον με τους «κανονιέρηδες» ως το 2027 και θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στα χέρια του Μίκελ Αρτέτα, που είναι άλλωστε και αυτός που τον καθιέρωσε την τελευταία διετία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το να κρατήσουμε τους καλύτερους νεαρούς μας είναι θεμελιώδες για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και ο Μπουκάγιο αποτελεί ήδη μία σημαντική μονάδα του τωρινού και του μελλοντικού ρόστερ» δήλωσε ο Αρτέτα. «Δεν είναι απλώς ταλαντούχος, είναι μία ελκυστική προσωπικότητα, αγαπητή σε όλους. Ολα τα εύσημα πηγαίνουν σε εκείνον και την οικογένειά του, για όλες τις προσπάθειές τους που του επέτρεψαν να φτάσει σε αυτό το επίπεδο» πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

«Τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα μέσα σε μία νύχτα, χρειάζονται χρόνο. Αυτός ο σύλλογος είναι η οικογένειά μου από τότε που ήμουν 8 ετών. Μου έχει δώσει τα πάντα και του έχω δώσει τα πάντα» είπε από την πλευρά του ο Σάκα, ο οποίος τη φετινή χρονιά έχει σημειώσει 14 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!