Μεγάλος πρωταγωνιστής στη φετινή πορεία ήταν ο Ερλινγκ Χάαλαντ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πανηγυρίζει η Μάντσεστερ Σίτι την κατάκτηση του τίτλου της Premier League. H ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε χθες 1-0 της Τσέλσι και πανηγύρισε με χιλιάδες φίλους της στο «Έτιχαντ» τον 5ο τίτλο της την τελευταία εξαετία. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη φετινή πορεία ήταν ο Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε 36 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά στην πρώτη του σεζόν με τους «πολίτες» μετρά 52 γκολ και 8 ασίστ σε 50 εμφανίσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νορβηγός σταρ μίλησε στο «Sky Sports» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του:

«Μεγάλη χαρά. Αυτές είναι αναμνήσεις που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Παλέψαμε τόσο σκληρά και το αξίζαμε. Είναι ξεχωριστό αυτό που συμβαίνει. Θα απολαύσω αυτή τη μέρα. Είναι μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή με το τρόπαιο και όλους τους παίκτες και ολόκληρο τον σύλλογο. Χωρίς τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου δεν θα ήταν δυνατό», τόνισε ο Χάαλαντ και συμπλήρωσε χαμογελώντας:

«Πρώτη σεζόν, 36 γκολ μέχρι στιγμής, κατάκτηση της Premier League κι έμειναν και δύο τελικοί, όχι κακό ξεκίνημα…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!