Final Four: Πλήρης ο Ολυμπιακός στον τελικό - Με προβλήματα και απουσίες η Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο παιχνίδι.

Σήμερα (21/5) ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στον τελικό του Final Four (20:00) σε έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους αγώνες της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι πλήρης για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιες απουσίες.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα δει να απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Γκάμπριελ Ντεκ και Κάρλος Αλοχέν ενώ ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε θα είναι εκτός λόγω τιμωρίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, η συμμετοχή του Βενσάν Πουαριέ είναι αμφίβολη λόγω προβλήματος στην γάμπα. Οι Μαδριλένοι έχουν δηλώσει ότι υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να αγωνιστεί.

Επίσης, αμφισβητείται η συμμετοχή του Πετρ Κορνέλι. Ο λόγος δεν είναι κάποιος τραυματισμός του Γάλλου παίκτη, αλλά η απόφαση του προπονητή του να μην τον περιλάβει στον ημιτελικό αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, προτίμησε τους Ελί Εντιαγιέ (power forward – ξεκίνησε στη βασική πεντάδα και αγωνίστηκε 7 λεπτά) και Αλμπέρτο Αμπάλντε (guard/forward – δεν αγωνίστηκε) για τις δύο τελευταίες θέσεις της 12αδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!