Την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια για πέμπτη φορά έχει η Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League.

Την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας για πέμπτη φορά την τελευταία εξαετία και συνολικά ένατη στην ιστορία της έχει η Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 37ης -και προτελευταίας- αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το διάστημα 20-22 Μαΐου η Premier League.

Μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Μπράιτον, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάζεται τρεις βαθμούς στα τρία παιχνίδια που της απομένουν, για να κατακτήσει (και) τον εφετινό τίτλο της Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεδομένου ότι οι «κανονιέρηδες» έχουν 81 βαθμούς με έναν αγώνα περισσότερο και μπορούν να φτάσουν μάξιμουμ τους 87 στο πρωτάθλημα, η Σίτι, η οποία έχει αυτή τη στιγμή 85, χρειάζεται ένα «τρίποντο» για να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Πάντως, ακόμη και δύο βαθμοί στα εναπομείναντα παιχνίδια ενδέχεται να είναι αρκετοί για τους «πολίτες», προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο, δεδομένου ότι έχουν αυτή τη στιγμή πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων σε σχέση με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα (+61 έναντι +41 των Λονδρέζων).

Η Σίτι έχει την πρώτη ευκαιρία για να «κλειδώσει» την κούπα την Κυριακή (21/5, 18:00), όταν υποδέχεται την Τσέλσι στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!