Όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε τον δρόμο για το πουλμανάκι που θα τον επέστρεφε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ερυθρόλευκη αποστολή, ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποθεώθηκε με τους φιλάθλους να του ζητούν το «ευρωπαϊκό».

Περίπου πενήντα φίλαθλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του Κάουνας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση / συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών και των ισάριθμων αρχηγών των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της Euroleague (Ολυμπιακός, Μονακό, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης), στο φάιναλ φορ του Κάουνας. Γιώργος Μπαρτζώκας

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και οι ιαχές τους ακούγονταν και μέσα στη ειδική σκηνή που είχε στηθεί για να στεγάσει την εκδήλωση, κατά τη διάρκειά της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε τον δρόμο για το πουλμανάκι που θα τον επέστρεφε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ερυθρόλευκη αποστολή, ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποθεώθηκε με τους φιλάθλους να του ζητούν το «ευρωπαϊκό».

Το ίδιο συνέβη και με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου και βέβαια με τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βεζένκοφ ήταν ο τελευταίος που έφυγε από την πλατεία, καθώς ως MVP ήταν ο παίκτης που όλα τα ΜΜΕ από Ελλάδα, Λιθουανία, Μονακό και Ισπανία ήθελαν για δηλώσεις.

Μιλώντας στους Έλληνες δημοσιογράφους ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε:
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Πάντα είναι ενθουσιώδεις οι φίλοι του Ολυμπιακού και το ίδιο είναι εδώ».

Για το πώς ζει το σύνθημα που έχουν βγάλει οι φίλοι του Ολυμπιακού με το όνομά του:

«Δεν είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής μου, αλλά αισθάνομαι καλά που συμβαίνει».

Για το πώς θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι παίκτες της ομάδας στο φάιναλ φορ με όλα αυτά που συμβαίνουν εκτός παρκέ:

«Μόνο δύο παίκτες ήταν εδώ (σ.σ Παπανικολάου και Βεζένκοβ). Οι υπόλοιποι είναι στο ξενοδοχείο και έχουν την ρουτίνα τους. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι τα συνηθισμένα πράγματα. Μία ρουτίνα που έχουμε, προπόνηση, VIDEO. Ζήτησα από τους παίκτες να μην πολυασχολούτναι με τον κύκλο τους που είναι εδώ και τα ΜΜΕ. Συγγνώμη που το λέω, αλλά το να μιλάς πάρα πολύ σε δημοσιογράφους, ατζέντηδες που είναι εδώ και κάνουν την δουλειά τους, είναι έξω από το συνηθισμένο και πρέπει να το αποφύγουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!