Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής και μεταξύ άλλων τόνισε πως στόχος του είναι να προκριθεί με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League. 

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής και μεταξύ άλλων τόνισε πως στόχος του είναι να προκριθεί με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει σημαδευτεί ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και εκείνες που δεν είναι τόσο πολύ λόγω ιστορίας και επενδύσεων. Είναι ένα ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα με τα playoffs βλέπεις ομάδες που παίζουν καλά, στο ευρωπαϊκό στιλ και μία που κάνει τη διαφορά».

Για τους παίκτες που έχει στην ΑΕΚ:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και τι αγαπάμε να βλέπουμε. Να βλέπουμε ωραία πράγματα και πράγματα να βελτιώνονται. Έχω σπουδαίους παίκτες που έχουν έρθει και το στυλ που έχουμε ως ομάδα έχει ωφεληθεί από την ποιότητα των παικτών που έχω. Βάλαμε πολλά γκολ, είχαμε κατοχή μπάλας και ήμασταν πρωταγωνιστές από την αρχή».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ:

Το ότι ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη δεν με απομακρύνει από την Αργεντινή. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη και δεν είναι εύκολο. Θα ήταν πολύ ωραία να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League».

Για τον πατέρα του:

«Ένας από τους ανθρώπους που μου λείπουν, είναι ο πατέρας μου λόγω της φιλίας που είχαμε. Η σχέση που είχαμε, ξεπέρασε αυτή του πατέρα-γιου. Ήμασταν σύντροφοι. Όταν ήρθε η πρόταση από τις ΗΠΑ μου είπε να φύγω και να πάω. Νιώθω ότι θα ήθελε πολύ να με δει εδώ στην Ελλάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!