Η Λίβερπουλ επισημοποίησε τις αποχωρήσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ, Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν και Ναμπί Κεϊτά.

Η Λίβερπουλ επισημοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/5), μέσω Twitter, τις αποχωρήσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για τους Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ, Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν και Ναμπί Κεϊτά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και οι τέσσερις πλησιάζουν στο τέλος των συμβολαίων τους στους «Κόκκινους» τον ερχόμενο Ιούνιο και δεν πρόκειται να ανανεώσουν, σημαίνοντας το τέλος μιας εποχής για μια τετράδα η οποία αγωνιζόταν για τον τίτλο της Premier League το 2020.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι Ρομπέρτο Φιρμίνο, Ναμπί Κεϊτά, Τζέιμς Μίλνερ και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο μετά τη λήξη των συμβολαίων τους αυτό το καλοκαίρι.

Ειδικές ευχαριστίες θα αποδοθούν στην τετράδα στο “Άνφιλντ”, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα αφιερώματα στο τέλος της σεζόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!