Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι όπως επιβεβαιώνουν τα βρετανικά Μέσα.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του Γκρέιαμ Πότερ, του οποίου προσωρινός αντικαταστάτης είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, έως το τέλος της φετινής σεζόν, στον πάγκο της Τσέλσι.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε ξανά με τον Αργεντινό πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τότεναμ, και έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας για 3+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 12 εκατ. ευρώ.

Ο Ποτσετίνο θα αναλάβει τους «μπλε» τον Ιούνιο και είναι αυτός που καθορίσει τις αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της πρόσληψης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!