Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών και τόσο ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του.

Ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου, από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών και τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και η ΚΑΕ εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του.

Τόνισαν, μάλιστα, πως η φωνή του θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου της ομάδας.

Η πράσινη ΠΑΕ σημείωσε: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή, η φωνή του οποίου θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου μας. Αιωνία του η μνήμη».

Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση για τον θάνατο του Γιάννη Βογιατζή

Στο ποστάρισμα της στο instagram η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής, που ερμήνευσε μοναδικά τον ύμνο του Συλλόγου μας, γαλούχησε με τη φωνή του πολλές γενιές Παναθηναϊκών και θα συνεχίσει να μας συγκινεί για πάντα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!