Ο Ματίας Αλμέιδα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Ματίας Αλμέιδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους στα μπουζούκια, ο Αργεντινός προπονητής μίλησε για το πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή για εκείνον ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει τους παίκτες του, τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα προσφέρει σε εκείνον και την οικογένειά του, αλλά και τους συνεργάτες του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Για μένα αυτή η στιγμή είναι ξεχωριστή στη ζωή μου. Είναι η καλύτερη μου στον αθλητισμό.

Το μόνο που είχα όνειρο ήταν να δω την οικογένεια της ΑΕΚ με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που είμαι προπονητής και δεν μπορώ να είμαι μαζί με τον πατέρα μου. Σήμερα είχα πολύ δυνατά συναισθήματα, στην πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο δεν τον έπεισα και έπρεπε να επιστρέψω.

Οπότε ήρθα δύο φορές. Τη δεύτερη φορά μου έδειξαν το στάδιο που ακόμα δεν είχε τελειώσει. Την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα στο γήπεδο εγώ οραματιζόμουν αυτό που θα συμβεί. Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ ήθελα να έρθω στην Ευρώπη, αλλά να έρθω σε αυτή την ομάδα. Δεν έκανα κανένα λάθος. Η ΑΕΚ με έκανε ευτυχισμένο και εμένα και την οικογένειά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!