Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στη λίστα τόσο της Ίντερ όσο και της Νάπολι.

Αρκετές ομάδες φαίνεται πως έχουν «κυκλώσει» την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί βασικό γρανάζι στη μηχανή της Στουτγκάρδη, η οποία προσπαθεί να παραμείνει στη Bundesliga. Μάλιστα, μετρά τριάντα συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιταλίας ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στα υπόψιν των Ίντερ και Νάπολι.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του τελειώνει σε δύο χρόνια και η ρήτρα της αποδέσμευσής του ανέρχεται στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.