Στον έβδομο ουρανό, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2023, στην πρώτη σεζόν του στην Ένωση θέλησε να υπενθυμίσει τη σκληρή δουλειά από τους παίκτες του για να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο στόχο τους.

Στον έβδομο ουρανό, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2023, στην πρώτη σεζόν του στην Ένωση θέλησε να υπενθυμίσει τη σκληρή δουλειά από τους παίκτες του για να φτάσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο 13ο πρωτάθλημα της Ιστορίας τους. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Αργεντινός τεχνικός είπε πως αισθάνεται «ευγνώμων στον Θεό, τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ΑΕΚ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Μετά τη νίκη με 4-0 επί του Βόλου, ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε:

«Κατ’ αρχάς νιώθω ευγνώμων στον Θεό που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα στη ζωή μου, έπειτα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου που μου δίνει δουλειά και έπειτα σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ΑΕΚ. Όλους όσους εμπλέκονται με την καθημερινότητα, τον οδηγό του πούλμαν, τους κηπουρούς, τους φυσιοθεραπευτές. Κυρίως και αρχικά τους ποδοσφαιριστές, και μία τεράστια αγκαλιά στον κόσμο μας που μας στήριξε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Στη συνέχεια μίλησε για τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ: «Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στη ζωή. Μέσω ενός αθλήματος δίνουμε χαρά σε πάρα πολύ κόσμο. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις οικογένειές μας στην Αργεντινή, κόσμο στο Μεξικό, νιώθω ευγνώμων που ζω αυτές τις στιγμές».

Τέλος για το γεγονός πως κατέκτησε τον τίτλο στην πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ είπε: «Πίσω από όλα αυτά κρύβεται πολλή δουλειά με πολλή αγάπη και πιστεύουμε στη δουλειά.

Οι παίκτες το κατάλαβαν και το ερμήνευσαν όπως έπρεπε, μετατρέψαμε την ομάδα σε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική και στο τέλος κάναμε ό,τι καλύτερο. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή, είναι μοναδική».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.