Γιώργος Μπόγρης και Νίκος Βετούλας αναμένεται να συζητήσουν τις επόμενες μέρες για την παραμονή του στον Απόλλωνα Πατρών.

Αναμφίβολα. πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Μπόγρης τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στον Απόλλωνα Πατρών και ίσως αυτό συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ο Νίκος Βετούλας θέλει να τον κρατήσει και τη νέα χρονιά στην ομάδα καθώς θεωρεί πως με την εμπειρία και την ποιότητά του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Νίκος Βετούλας να συναντηθεί με τον Γιώργο Μπόγρη, προκειμένου να κλείσει το θέμα και να προχωρήσει ο προπονητής του Απόλλωνα στις επόμενες κινήσεις.

Όλοι γνωρίζουν πως και η επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι δύσκολη οπότε πρέπει να γίνουν οι σωστές κινήσεις που θα δυναμώσουν τον σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Γιώργος Μπόγρης.