Η Τότεναμ έχει εγκαταλείψει την «υπόθεση» Γιούλιαν Νάγκελσμαν και στρέφεται σε έξι άλλα ονόματα που «φλερτάρουν» με τον πάγκο της.

Η Τότεναμ έχει εγκαταλείψει την «υπόθεση» Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς συνεχίζει την «έρευνα» για νέο προπονητή, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Νάγκελσμαν ήταν ένα από τα φαβορί για να αναλάβει την ομάδα του βόρειου Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, αλλά η Evening Standard υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει συνάντηση με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, καθώς εξετάζουν άλλους υποψηφίους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Σπερς χώρισαν τους δρόμους τους με τον Αντόνιο Κόντε τον Μάρτιο και έθεσαν επικεφαλής τον βοηθό του, Κριστιάν Στελίνι, αλλά λίγο αργότερα απέλυσαν και αυτόν, δίνοντας τα ηνία προσωρινά στον Ράιαν Μέισον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται σε αναζήτηση μόνιμου αντικαταστάτη του Κόντε, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταλήξει ακόμα σε μία επιλογή.

Μεταξύ των υποψηφίων για την ανάληψη της θέσης είναι ο πρώην προπονητής της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε, ο προπονητής της Σπόρτινγκ Ρούμπεν Αμορίμ, ο Άρνε Σλότ της Φέγενορντ και ο Τσαμπί Αλόνσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο προπονητής της Σέλτικ, Άνγκε Ποστέκογλου και ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι της Μπράιτον φέρονται επίσης να ενδιαφέρουν την Τότεναμ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!