Ένας από τους υποψήφιους προπονητές των Τορόντο Ράπτορς, ο Σέρτζιο Σκαριόλο, συνάντησε τους εκπροσώπους της ομάδας στη Μπολόνια.

Ένας από τους υποψήφιους προπονητές των Τορόντο Ράπτορς, ο Σέρτζιο Σκαριόλο, συνάντησε τους εκπροσώπους της ομάδας στη Μπολόνια, σύμφωνα με πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η Corriere di Bologna προσθέτει ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο ξενοδοχείο Majestic. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος των Ράπτορς Μασάι Ουτζίρι και ο γενικός διευθυντής Μπόμπι Γουέστερ.

Ο Σκαριόλο εργάστηκε στους Ράπτορς μεταξύ 2018 και 2021 ως ασίσταντ του πρώην προπονητή Νικ Νερς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νωρίτερα, ο Χοσέ Ιγκνάσιο Χούγκετ από τη Mundo Deportivo ανέφερε ότι ο Σκαριόλο συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη.

Εν τω μεταξύ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, δήλωσε στο Sportal ότι ο Σκαριόλο θα παραμείνει στην ομάδα για την επόμενη σεζόν.

«Φέτος, είχαμε μερικές πολύ θετικές στιγμές, όπως οι νίκες στη Μαδρίτη εναντίον της Ρεάλ και στη Βαρκελώνη, μετά σίγουρα χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά είμαστε ακόμα πολύ ικανοποιημένοι», είπε ο Μπαράλντι. «Ελπίζουμε να παραμείνουμε στην Euroleague του χρόνου. Η αγορά για ορισμένους παίκτες σχετίζεται με αυτό, αλλά δουλεύουμε σαν να είμαστε ήδη σίγουροι για τη θέση μας. Όσο για τον Σκαριόλο, έχει το συμβόλαιο, οπότε σίγουρα έχει επιβεβαιωθεί ως ο προπονητής μας».

Τον Ιούνιο του 2021, ο Σκαριόλο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Βίρτους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!