Ο εκφωνητής του ESPN Μαρκ Τζάκσον απολογήθηκε καθώς ήταν ο μόνος που δεν συμπεριέλαβε τον Νίκολα Γιόκιτς, στο ψηφοδέλτιό του για τον MVP.

Ο εκφωνητής του ESPN Μαρκ Τζάκσον απολογήθηκε την Πέμπτη, αφού αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο μόνος από τους 100 ψηφοφόρους που δεν συμπεριέλαβε τον Νίκολα Γιόκιτς, στο ψηφοδέλτιό του για τον MVP.

Ο Σέρβος άσος των Ντένβερ Νάγκετς τερμάτισε δεύτερος στην ψηφοφορία φέτος πίσω από τον σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίιντ και ενώ είχε κατακτήσει τον τίτλο του MVP τις προηγούμενες δύο χρονιές. Κάθε ψηφοδέλτιο περιείχε πέντε ονόματα, ο Γιόκιτς ψηφίστηκε πρώτος, δεύτερος ή τρίτος σε κάθε ένα ψηφοδέλτιο από τους άλλους 99 ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και αθλητικογράφους.

Ο Τζάκσον μιλώντας την Πέμπτη στο ραδιόφωνο «SiriusXM» και την εκπομπή «NBA Today» είπε σχετικά:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σκέφτομαι, πώς έκανα αυτό το λάθος; Είναι φανερό ότι έβαλα έναν σέντερ, δύο φόργουορντ και δύο γκαρντ, οπότε δεν το σκεφτόμουν καν.

Ζητώ συγγνώμη από τους Ντένβερ Νάγκετς, ζητώ συγγνώμη από τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος όχι μόνο είναι στη συζήτηση για τον MVP και του άξιζε να είναι στο ψηφοδέλτιο μου, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος. Είναι ένας σέντερ στο top-10 όλων των εποχών. Πάλι θα ψήφιζα τον Τζοέλ Εμπίιντ για MVP, αλλά με δεύτερο τον Γιάννη και τρίτο τον Τζόκερ».

Το ψηφοδέλτιο του Τζάκσον είχε κατά σειρά τον Έμπιντ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ, τον γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ και τον γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντόνοβαν Μίτσελ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αναλυτής του TNT Τσαρλς Μπάρκλεϊ είπε: «Υπάρχει ένα άτομο — δεν ξέρω καν το όνομα αυτού του ανόητου — που δεν είχε καν τον Γιόκιτς στην πρώτη πεντάδα. Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν ψήφο. …

Τους τελευταίους έξι μήνες μιλάμε για τον Γιόκιτς, τον Γιάννη και τον Έμπιντ. Αν έχεις τηλεόραση ή βλέπεις μπάσκετ, και πιστεύεις ότι δεν έπρεπε να είναι στην πρώτη πεντάδα, δεν αξίζεις να ψηφίσεις. … Είναι ένας καταραμένος ηλίθιος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!