NBA: «Ζωντανοί» έμειναν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Νιου Γιορκ Νικς στο παιχνίδι της πρόκρισης στους τελικούς των Περιφερειών τους.

Με την τριάδα, Στεφ Κάρι, Άντριου Γουίγκινς και Ντρέιμοντ Γκριν να παίζει εξαιρετικό μπάσκετ οι Ουόριορς επικράτησαν με 121-106 των Λέικερς στο Game 5 και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης. NBA

Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου για Ελλάδα) στο Λος Άντζελες όπου οι Λέικερς έχουν ρεκόρ 5-0 στη φετινή postseason. Ανησυχία στους «λιμνάνθρωπους» για τον τραυματισμό του Άντονι Ντέιβις, που αποχώρησε στην 4η περίοδο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κάρι με 27 πόντους (9 στην 4η περίοδο) και 8 ασίστ, με τον Γουίγκινς να τον ακολουθεί με 25 πόντους και τον Γκριν να προσθέτει 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ξεκίνησε στην πεντάδα ο Γκάρι Πέιτον Τζ. που ήταν και πάλι πολύ καλός και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για τους Λέικερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε 25 πόντους (9 ριμπάουντ), ο Ντέιβις 23 πόντους (9 ριμπάουντ) και οι ΝτιΆντζελο Ράσελ και Όστιν Ριβς από 15 πόντους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ζωντανοί» παρέμειναν και οι Νικς, που επικράτησαν των Χιτ στη Νέα Υόρκη με 112-103 και μείωσαν τη σειρά της Ανατολής σε 3-2. Επόμενο ματς είναι προγραμματισμένο στο Μαϊάμι για την Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου για Ελλάδα).

Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον που σημείωσε 38 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ παίζοντας και στα 48 λεπτά του αγώνα! Από εκεί και πέρα ο Αρ Τζέι Μπάρετ είχε 26 πόντους ενώ 24 πόντους σημείωσε ο Τζούλιους Ραντλ.

Για τους Χιτ, ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 19 πόντους, ο Μπαμ Αντεμπάγιο 18 πόντους και ο Ντάνκαν Ρόμπινσον 17 πόντους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!