Η Άρσεναλ έχει έτοιμα όλα τα χαρτιά και απομένουν μόνο οι υπογραφές για την επέκταση του συμβολαίου του Μπουκαγιό Σακά.

Η Άρσεναλ έχει έτοιμα όλα τα χαρτιά και απομένουν μόνο οι υπογραφές για την επέκταση του συμβολαίου του Μπουκαγιό Σακά.

Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις επαφές, από τις αρχές του μήνα, με τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, έως τον Ιούνιο του 2028. Να σημειωθεί πως το τωρινό συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 20χρονος άσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, διπλασιάζοντας τις ετήσιες αποδοχές του, προσφέροντας του περίπου 17 εκατ. ευρώ.

Ο Σακά δήλωσε πρόσφατα πως θα ήθελε να μείνει για πάντα στην Άρσεναλ και ήδη ο μάνατζερ του έχει ετοιμάσει τα έγγραφα για την υπογραφή των νέων συμβολαίων, που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!