Ο Ραφαέλ Λεάο συμφώνησε να παραμείνει στη Μίλαν μέχρι το 2028!

Ο Ραφαέλ Λεάο συμφώνησε να παραμείνει στη Μίλαν μέχρι το 2028! Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzeta dello Sport», μετά από μήνες εξαντλητικών διαπραγματεύσεων, το αίσιο τέλος ήρθε χάρη στην αποφασιστικότητα του παίκτη, ο οποίος αντιστάθηκε στις «σειρήνες» της Τσέλσι, της Ρεάλ Μαδρίτης και άλλων κορυφαίων ομάδων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το νέο συμβόλαιο του εγγυάται αύξηση στα 7 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ραφαέλ Λεάο, σε αντίθεση με χθες που βρέθηκε μόνο στο γυμναστήριο, σήμερα βγήκε στο γήπεδο. Ένα ελαφρύ τρέξιμο και μερικές ήπιες διατάσεις με τον Στέφανο Πιόλι να δηλώνει ότι θα περιμένει και θα αποφασίσει αργότερα σήμερα (10/5), λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού στο Champions League με την Ίντερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.