Για ένα εξαιρετικό συναίσθημα, που δεν μπορεί να το περιγράψει, έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για ένα εξαιρετικό συναίσθημα, που δεν μπορεί να το περιγράψει, έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αμέσως μετά την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι εξαιρετικό συναίσθημα. Δεν είναι που μπορώ να περιγράψω», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Μας εκπλήσσει, δύο φορές στη σειρά στο Final Four, μετά το ξαναχτίσιμο που κάναμε. Συγχαρητήρια σε όλους, τους παίκτες, τους οπαδούς, τους ιδιοκτήτες, τους συνεργάτες μου. Γιώργος Μπαρτζώκας

Δημιουργήσαμε κουλτούρα νίκης, να παίζουμε κάθε φορά για τη νίκη, είτε πασάραμε πολλές φορές, είτε όχι, προσπαθώντας να βρούμε τρόπο να παίζουμε μαζί και να πετυχαίνουμε τέτοια πράγματα. Νιώθω υπέροχα γιατί μετά από πολλούς μήνες, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο, είμαστε στο Final Four, έχουμε μία μέρα να πανηγυρίσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!