ΕΠΟ: Νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Novibet.

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Novibet. ΕΠΟ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η ΕΠΟ φέρεται να προσανατολίζεται προς τη Σερβία για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, ενώ τα ρουμανικά Μέσα αναφέρουν πως και το Βουκουρέστι βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δημοσίευμα της ρουμάνικης ιστοσελίδας «digisport.ro», αναφέρει πως η ΕΠΟ φέρεται να στρέφει την προσοχή της στα Βαλκάνια:

«Οι Έλληνες θέλουν να βρουν γήπεδο σε γειτονικές χώρες. Έτσι οι επόμενες επαφές θα είναι με τους υπευθύνους από τη ρουμανική ομοσπονδία για τη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου στο Βουκουρέστι. Μία άλλη επιλογή είναι η Σερβία, αλλά οι Αρχές φοβούνται για βίαιες συγκρούσεις στους δρόμους μεταξύ Σέρβων και Ελλήνων οπαδών».

Πιθανότητες συγκεντρώνει πάντως για την έδρα του τελικού και η γειτονική Σερβία και συγκεκριμένα το Βελιγράδι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!