Η Γιουβέντους μπορεί να είναι έτοιμη να προσφέρει στον Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα του.

Η Γιουβέντους μπορεί να είναι έτοιμη να προσφέρει στον Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα του.

Η Sun αναφέρει ότι οι Ιταλοί έχουν έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Γκρίνγουντ για το ενδεχόμενο να προσφέρουν στον επιθετικό ένα μακροχρόνιο δανεισμό στο Τορίνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι αντίπαλοι της Γιουβέντους στη Serie A, ωστόσο, Ρόμα και Μίλαν, φημολογείται ότι ενδιαφέρονται επίσης να φέρουν τον Άγγλο στην Ιταλία. Βέβαια, η Γιουβέντους πιστεύει ότι το να έχει στις τάξεις της τον πρώην συμπαίκτη του Γκρίνγουντ, Πολ Πογκμπά, θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη συμφωνίας.

Ο Γκρίνγουντ δεν έχει αγωνιστεί για τη Γιουνάιτεντ για πάνω από 15 μήνες, αφού είχε αποκλειστεί από την ομάδα αφού συνελήφθη και αργότερα κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού και επίθεση. Οι κατηγορίες αυτές αποσύρθηκαν τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, ο παίκτης παραμένει σε διαθεσιμότητα από τον σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!