Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μίλησε για την ανάγκη ανασυγκρότησης της Τσέλσι, προκειμένου να επιστρέψει στην πορεία των επιτυχιών.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μίλησε για την ανάγκη ανασυγκρότησης της Τσέλσι, προκειμένου να επιστρέψει στην πορεία των επιτυχιών, εστιάζοντας στο ζήτημα του προπονητή.

Η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη σεζόν, βρίσκεται στη 12η θέση της Premier League με 39 πόντους και πιθανότατα θα μείνει εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά από τη σεζόν 2016/2017.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η οργάνωση είναι το πιο σημαντικό πράγματα. Χρειαζόμαστε έναν προπονητή που να έχει τον τελικό λόγο στα πάντα. Που να κάνει τα πάντα με τον τρόπο του και όλοι να πρέπει να ακολουθήσουν.

Οι επιτυχημένες ομάδες πάντα το έχουν αυτό. Ένας προπονητής που έρχεται αφήνει το αποτύπωμά του και όλοι ακολουθούν. Όποιοι δεν το κάνουν δεν είναι μέρος της ομάδας», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!