Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κατάσταση συναγερμού καθώς το ποδοσφαιρικό του τμήμα έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό με 24 κρούσματα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κατάσταση συναγερμού καθώς το ποδοσφαιρικό του τμήμα έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό με 24 κρούσματα.

Έχοντας συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος, ο Παναθηναϊκός υπέβαλε αίτημα στην Stoiximan Super League για την αναβολή των τελευταίων δύο αγωνιστικών των playoffs.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, από τα 24 κρούσματα, τα 14 είναι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα 10 αφορούν μέλη του σταφ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα διεξάγει καθημερινά μοριακά τεστ για να προλαμβάνει τη διάδοση του ιού, ωστόσο, τρεις ημέρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, διαγνώστηκαν οι πρώτες ενδείξεις κρουσμάτων.

Στον εργαστηριακό έλεγχο της Παρασκευής διαγνώστηκαν πάνω από είκοσι κρούσματα, τα περισσότερα εξ αυτών αφορούσαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε ήταν ασυμπτωματικοί, είτε είχαν ήπια συμπτώματα.

Η αναβολή των αγώνων αποτελεί την καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό, καθώς πρέπει να διασφαλιστεί η υγεία των παικτών και του προσωπικού της ομάδας, όπως αναφέρει η ΠΑΕ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!