Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη NOVA τονίζοντας πως αν ήξερε ότι θα διεκδικούσε το νταμπλ στην ΑΕΚ, θα είχε υπογράψει για 100 χρόνια.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη NOVA, εκφράζοντας την προσδοκία του για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια αξιόλογη ομάδα με επιθετικό σύστημα παιχνιδιού. Επιπλέον, δήλωσε πως αν του είχαν αναφέρει το γεγονός ότι θα διεκδικούσε το νταμπλ στην ΑΕΚ, θα είχε υπογράψει για 100 χρόνια. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη NOVA: Για το πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα: «Η ομάδα επανέρχεται σιγά – σιγά. Κυρίως από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Ετοιμάζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη».

Για το πώς κύλησαν τα τελευταία λεπτά στο ματς με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ισοπαλία στη Λεωφόρο: «Δεν γνώριζα πώς ήταν το άλλο το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, περίμενα μήπως μπορέσουμε και σκοράρουμε.

Ήμουν ήρεμος γιατί έβλεπα ότι τα πράγματα πήγαιναν καλά. Αν, μόλις είχα έρθει στην ομάδα, μου έλεγαν ότι η ομάδα τώρα θα πάλευε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα ήταν στον τελικό του Κυπέλλου, θα υπέγραφα για 100 χρόνια».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το ματς με τον Άρη: «Ένας αγώνας δύσκολος. Ένας αντίπαλος που παίζει πολύ καλά. Παίζει με ταχύτητα και πολύ καλά ως ομάδα. Έχει ένα πολύ καλό σύστημα ποδοσφαίρου. Συνεχίζουμε να είμαστε στα playoffs όλα τα ματς είναι δύσκολα».

Από την εμπειρία του ως ποδοσφαιριστής, πώς αντιλαμβάνεται ότι οι κόποι: «Είναι αρκετά προσωπικό. Άλλοι ποδοσφαιριστές είναι ήρεμοι, άλλοι έχουν ένταση, άλλοι που φαίνεται ότι παίζουν με τους φίλους τους. Έχει να κάνει πολύ με τη ζωή που έχει ο καθένας και τις αρχές του ως ποδοσφαιριστής.

Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε να μεταδώσουμε στους παίκτες και αυτοί να αφομιώσουν. Οι παίκτες μας τα πάνε καλά. Αν αναλύσουμε τα παιχνίδια, η περισσότερη ένταση υπήρξε στα καλύτερα παιχνίδια. Τα έχουν δώσει όλα. Υπάρχει ακόμη μεγάλος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!