Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η πίεση αλλάζει πλέον χέρια καθώς η ομάδα σημείωσε μία πολύτιμη νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η πίεση αλλάζει πλέον χέρια καθώς η ομάδα σημείωσε μία πολύτιμη νίκη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Νιώθω πολύ ωραία, δεν έπαθα έμφραγμα, είμαι καλά. Παίχτηκε ένα φανταστικό ματς. Η EuroLeague είναι πάρα πολύ δύσκολη, εκπληκτικά ματς παίχτηκαν χθες στο Βελιγράδι και στο Τελ Αβίβ. Οι θεατές είναι τυχεροί που έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τέτοια παιχνίδια. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον οργανισμό τη Φενέρμπαχτσε, έπαιξαν πολύ καλά απόψε. Πήραμε το προβάδισμα στην τελευταία περίοδο και αυξήσαμε τη διαφορά στους 4 πόντους, αλλά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με δύο πόντους τρεις συνεχόμενες φορές. Στην τελευταία τους επίθεση πήραν το προβάδισμα με το καλάθι του Γκούντουριτς, αλλά ο Κώστας Σλούκας κέρδισε το παιχνίδι για εμάς. Έβαλε ένα πολύ κρίσιμο σουτ.

Μετά την ήττα που κάναμε στην έδρα μας, πήραμε μία πολύτιμη νίκη απόψε. Βρήκαμε τα σουτ που θέλαμε μέσα στο παιχνίδι, αλλά το ποσοστό μας ήταν χαμηλό, η πίεση ήταν στη δική μας πλευρά. Από εδώ και στο εξής η πίεση θα είναι στην πλευρά της Φενέρμπαχτσε. Ήταν τρομερή εμφάνιση, ήμασταν νευρικοί, αλλά το στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις και κερδίσαμε, κάτι που δεν είναι εύκολο σε αυτή την έδρα. Πρέπει να πάρουμε τα απαραίτητα μαθήματα από αυτό το ματς και να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το παιχνίδι της Παρασκευής. Είμαι σίγουρος ότι θα παιχτεί ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι. Πρέπει να το κερδίσουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας, δεν θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά δεν θα είναι εύκολο ούτε για την Φενέρ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!