Ο Δημήτρης Πέλκας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Δημήτρης Πέλκας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πέλκας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

«Για να σου πω την αλήθεια, πάντα μέχρι τώρα επέλεγα να είμαι εκεί που με θέλουν πιο πολύ. Δεν έγινε επίσημη πρόταση, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τώρα βλέπουμε. Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχουμε καταφέρει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Και στο μυαλό μου πάντα έχω αυτό το σενάριο. Είμαι σε πολύ καλή ηλικία, νιώθω πολύ καλά. Καλά τα λες. Δόξα τω Θεό είμαστε μια χαρά και με την επιχείρηση με το ξενοδοχείο στη Χαλκιδική. Και ο Μπαμπάς και η μαμά είναι εκεί και τρέχουν την επιχείρηση».

Ο Τσονάκας που είναι κουμπάρος σου, σε παρακινεί για να επιστρέψεις;

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο και μιλάμε συχνά. Είναι σαν να μην έχω φύγει ποτέ από εκεί. Και αυτός λέει διάφορα πράγματα. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες αυτή την στιγμή. Με τον Ραζβάν, πριν από πέντε μήνες που είχα ένα τραυματισμό ειχαμε βρεθεί. Και έκανα θεραπεία με τον Σάκη Καπούλα που είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και είναι ο μόνος που ξέρω πως την ημέρα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ για να πάω στην Φενερ του το είπα την τελευταία στιγμή. Ήταν από τους μόνους που έκλαιγε κανονικά. Και για την ερώτηση σας, όταν είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη, είχαμε επαφές με τον Λουτσέσκου. Δεν έχουμε ακόμη πει κάτι το ουσιαστικό. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του».

Πιστεύεις ότι στον ΠΑΟΚ βγήκε ο νέος Πέλκας;

«Δεν θέλω να μπω σε σύγκριση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι για τα νέα παιδιά που έχουν πάρει την ευκαιρία και δείχνουν πόσο ταλαντούχα είναι. Ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, ο Λύρατζης, ο Τσαούδης, ο Μιχαηλίδης. Λόγω και της θέσης που παίζει, μου κάνει κλικ ο Κωνσταντέλιας. Είχα εικόνα για τον Κωνσταντέλια και στο παρελθόν και το έλεγα όταν είχα πάει στην εθνική: Τους έλεγα εκεί και στον Σιώπη πιο συγκεκριμένα: περίμενε να δεις τι είδους παίκτης είναι. Όλοι έχουν πάρει μία γεύση. Τον είχα ξεχωρίσει από τότε. Μιλάμε με τον Κωνσταντέλια, και στην εθνική που είχαμε βρεθεί. Ότι έκανα λάθος στην ηλικία του, του το λέω και το αναφέρω. Πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά»..

Έχεις σκεφθεί την πιθανότητα να διεκδικήσεις τις ψήφους των πολιτών; Στις εκλογές;

«Δεν έχω τέτοια πρόθεση, ούτε μου έγινε κρούση από κάποιο κόμμα. Έχω όμως τον πεθερό μου που κατεβαίνει ως βουλευτής με τον Συριζα στην Α Θεσσαλονίκης και θα τον στηρίξουμε και θα τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό για τον πεθερό μου, πως είναι πολύ υπεύθυνος σαν άνθρωπος. Και είναι πειθαρχημένος. Θα τον στηρίξω όσο μπορώ από την πλευρά μου. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να ασχοληθώ με την πολιτική. Όταν σταματήσω με το ποδόσφαιρο μετά θα ασχοληθώ με την προπονητική. Από τους προπονητές, επειδή συνεργάστηκα με πολλούς, κρατούσα σημειώσεις από κάθε έναν ξεχωριστά για να προετοιμάσω το έδαφος. Από όλους κερδίζεις πράγματα. Και προσπαθείς να πάρεις το ρεζουμέ. Έτσι ακριβώς συμβαίνει».

Το Κύπελλο θα το κερδίσει ο ΠΑΟΚ;

«Είναι ένας τελικός. Το καλό είναι ότι κέρδισε στο ντέρμπι με τον Άρη, όμως ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το σλόγκαν που είχαμε εμείς όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ, ήταν πως τον τελικό τον κερδίζεις. Τώρα που θα γυρίσω θα επισκεφθώ την ομάδα για να μιλήσω με τα παιδιά. Όμως δεν ξέρουμε που θα γίνει ο τελικός, σε ποια έδρα εννοώ. Πάντως ακόμη και στο γήπεδο της Χάλ αν θέλουν οι ομάδες μπορούν να κάνουν τον τελικό. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση το γήπεδο. Επίσης θέλω να δω πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα για να προετοιμαστούμε ανάλογα.

Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι ώριμος. Είμαι τρία χρόνια μακριά από την Ελλάδα. Γέμισα εμπειρίες, γενικά στην ζωή μαθαίνεις περισσότερα. Όσο για το survivor δεν θα μπορούσα ούτε για μισή ημέρα να μείνω εκεί χωρίς φαγητό. Και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο ριάλιτι. Πριν από δύο χρόνια είχα βρεθεί εκεί και διαπίστωσα πως ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνεις, ειδικά για όσους συμμετέχουν εκεί είναι μία σκληρή δοκιμασία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!