Την άποψη ότι το Game 3 του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ για τα πλέι οφ της Euroleague θα είναι εξίσου δύσκολο και για τις δύο ομάδες εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την άποψη ότι το αυριανό Game 3 του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ για τα πλέι οφ της Euroleague θα είναι εξίσου δύσκολο και για τις δύο ομάδες εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Οι Πειραιώτες χρειάζονται τουλάχιστον μια νίκη στα δύο ματς που θα δώσουν στην Τουρκία για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά και, σε δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι «έχουμε σημαντικές πιθανότητες για να πάρουμε την νίκη», ωστόσο υπογράμμισε πως «πρέπει όμως να το αποδείξουμε».

«Κάναμε καλές προπονήσεις, αλλά το ίδιο είχε συμβεί και πριν τα δύο πρώτα παιχνίδια. Κάποιες φορές είναι θέμα ημέρας, συγκυριών, συμπτώσεων και μέρας του αντιπάλου. Εμείς όμως επικεντρωνόμαστε αρχικά στο πρώτο παιχνίδι. Στα μικρά πράγματα κρίνονται πάντα οι αγώνες. Η Φενέρ έπαιζε με τον ίδιο τρόπο και στα παιχίδια που πήραμε εμείς την νίκη. Παίζει σημαντικό ρόλο να διαχειριστούν οι παίκτες την ένταση και την κρισιμότητα του αγώνα. Προφανώς και παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες σε κάθε αγώνα, όπως και στο Game 2, όπου τελικά κρίθηκε σε μία κατοχη δική μας και μία της Φενέρ. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά το ίδιο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι και για την Φενέρ» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας και αναφέρθηκε στη συνέχεια στις περισσότερες κατοχές που είχε η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο Game 2:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ούτε εγώ ξέρω πώς να προσεγγίσω το θέμα. Το μπάσκετ είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα. Οι κατοχές είναι σημαντικές, σίγουρα όταν μια ομάδα έχει 17-18 περισσότερες κατοχές θα κερδίσει. Ακόμα κι έτσι όμως, σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί, το ματς κρίθηκε στο τέλος. Έχουμε πιθανότητες, σημαντικές πιθανότητες, για να πάρουμε την νίκη. Πρέπει όμως να το αποδείξουμε. Δεν υπάρχει εύκολο ματς για καμία ομάδα στο επίπεδο που βρισκόμαστε. Όπως είπα, όμως, όσο δύσκολο είναι για εμάς το παιχνίδι, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για την Φενέρ».

Τέλος, αναφερόμενος στο αν η αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός στην περυσινή σειρά των πλέι οφ με τη Μονακό θα αποτελέσει οδηγό για τα ματς με τη Φενερμπαχτσέ, ο Μπαρτζώκας επισήμανε: «Θα μπορούσε να το πει κάποιος αυτό. Από την άλλη, μπορεί να πει κάποιος ότι δεν διδαχτήκαμε κάτι από πέρυσι, όταν χάσαμε το Game 2 στην έδρα μας. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι σημαντικός. Ο καθένας έχει τον τρόπο του να διαχειρίζεται την κρισιμότητα ενός αγώνα. Προσπαθούμε να ελέγξουμε αυτό το κομμάτι όσο γίνεται. Οι παίκτες των δύο ομάδων όμως είναι επαγγελματίες και – στο τέλος της ημέρας – αυτοί αποφασίζουν τι θα γίνει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!