Ο general manager των Λος Άντζελες Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα ρωτήθηκε και έδωσε απαντήσεις για το μέλλον του 24χρονου σούτινγκ γκαρντ, Όστιν Ριβς.

Ο general manager των Λος Άντζελες Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα ρωτήθηκε και έδωσε απαντήσεις για το μέλλον του 24χρονου σούτινγκ γκαρντ, Όστιν Ριβς.

«Υπάρχει μια αμοιβαία διάθεση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Τέτοιους παίκτες χρειάζεσαι για το πλάνο σου. Χρειάζεσαι παίκτες που βάζουν πρώτα την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Λέικερς μιλώντας στο ESPN και τον Ντέιβ ΜακΜέναμιν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θέλουμε παίκτες που θυσιάζουν τα πάντα για να φτάσει η ομάδα στη νίκη και δεν σκέφτονται τα ατομικά τους στατιστικά. Αυτό είναι το DNA που θέλουμε να έχουμε στους Λέικερς, ειδικά οι νέοι μας παίκτες. Αυτή την εικόνα θέλουμε να βγάζουμε και ο Ριβς είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!