Στην εντατική ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Λουίς Μιγκέλ Ροντρίγκες, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε - Ποια η κατάστασή του.

Ο Λουίς Μιγκέλ Ροντρίγκες ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα καθώς επέστρεφε από την πόλη Τουκουμάν προς την έδρα της Σεντράλ Κόρντομπα, ομάδας στην οποία αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Παρόλο που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του ατυχήματος, ο ίδιος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο αναποδογύρισε και κατέληξε σε ένα χωράφι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει θρόμβο στο κεφάλι και κάταγμα στα ζυγωματικά και τον θώρακα, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Ωστόσο, τονίζουν ότι θα πρέπει να παρακολουθείται η κατάστασή του ώρα με την ώρα μέχρι να μην υπάρχει κίνδυνος.

Ο Πούλγκα έχει πραγματοποιήσει καριέρα σε αρκετές ομάδες, όπως οι Νιούελς, Χιμνάσια Λα Πλάτα, Κολόν και Τουκουμάν. Με την τελευταία, έχει ζήσει τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του πορείας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!