Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για όλους όσους ήθελαν να αποκλειστεί το Γκόλντεν Στέιτ από τους Κινγκς και τους έστειλε το δικό του μήνυμα.

Οι Γουόριορς προσέφεραν ένα πολύτιμο μάθημα σε όσους τους απέρριπταν από τα playoffs του NBA, αφού παρά τις δύο αρχικές ήττες απέναντι στους Κινγκς, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να προκριθούν στην επόμενη φάση, κερδίζοντας το Game 7 της σειράς. Γκριν

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απηύθυνε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να βιαστούν να κρίνουν, γιατί σύντομα μπορεί να βρεθούν να κοιτάζουν πίσω στο χρόνο και να αναπολούν τα επιτεύγματα της ομάδας του.

«Αυτό που θέλω να πω είναι, σταματήστε να θέλετε να γυρίσετε τόσο γρήγορα τη σελίδα μας. Σταματήστε να θέλετε να γυρίσετε τόσο γρήγορα τη σελίδα του ΛεΜπρόν. Παρασυρόμαστε από το τι ακολουθεί και δεν εκτιμάμε αυτό που συμβαίνει τώρα. Μετά θα πάμε στην επόμενη ημέρα και θα λέμε ‘μακάρι να είχαμε ακόμα αυτό, μακάρι να μπορούσαμε να δούμε ακόμα εκείνο’. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα συνεχίσουμε να εκτιμάμε κάθε βήμα του δρόμου], είπε ο Γκριν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!