Ο Χάρι Κέιν ρωτήθηκε για την κακή πορεία των "σπιρουνιών" φέτος και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η Τότεναμ βρίσκεται στην 5η θέση με 54 βαθμούς και αναζητά τον επόμενο προπονητή της μετά και την αποχώρηση του Κριστιάν Στελίνι, τη θέση του οποίου ανέλαβε προσωρινά ο Ράιαν Μέισον. Κέιν

Παραχωρώντας δηλώσεις στο Sky Sports, ο Χάρι Κέιν ρωτήθηκε για την κακή πορεία των “σπιρουνιών”, υποστηρίζοντας:

«Όταν είσαι εδώ τόσο καιρό, είμαι εδώ από τότε που ήμουν 11 ετών, καταλαβαίνεις τι είναι οι οπαδοί. καταλαβαίνεις πώς είναι ο σύλλογος. Έχω περάσει καλές στιγμές με τον σύλλογο, έχω περάσει και κάποιες που δεν ήταν τόσο καλές.

Όλοι θέλουν να κερδίζουν και όλοι θέλουν να σηκώνουν τρόπαια και αυτός είναι τελικά ο στόχος μας κάθε χρόνο. Όμως είμαστε σε διαφορετική κατάσταση συγκριτικά με μερικούς από τους συλλόγους γύρω μας και πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά να βρούμε κι έναν τρόπο να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το θέμα είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή και η ομάδα μας έχει αρκετό ταλέντο για να το κάνει αυτό. Τελικά, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν. Νομίζω ότι όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν.

Είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο να κάνεις ένα κλικ και να επιστρέψεις στις καλές στιγμές και να λες “ας επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν”, γιατί κάθε σεζόν και κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Νιώθω ότι υπήρχαν κάποιες αξίες εκείνη την εποχή (επί Ποτσετίνο) και κάποια κουλτούρα που πραγματικά μάς έκανε να πετύχουμε πράγματα.

Επομένως, ίσως έχουμε χάσει κάτι απ’ αυτά τα τελευταία χρόνια και πρέπει να κοιτάξουμε πίσω για να δούμε τα καλά πράγματα που μπορούμε να πάρουμε και να προσπαθήσουμε να τα εφαρμόσουμε στο μέλλον».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!