Οι Σίξερς και οι Σέλτικς ρίχνονται στη μάχη για την πρόκριση στον τελικό της Ανατολής, αλλά o Τζοέλ Εμπίιντ είναι αμφίβολος για το Game 1.

Οι Σίξερς και οι Σέλτικς ρίχνονται στη μάχη για την πρόκριση στον τελικό της Ανατολής, αλλά η Φιλαδέλφεια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τραυματισμό του Τζοέλ Εμπίιντ.

Ο θηριώδης σέντερ της ομάδας και υποψήφιος για τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου, υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο μετά τον τρίτο αγώνα με τους Νετς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει στο τελευταίο ματς με την ομάδα του Brooklyn, και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και στο πρώτο παιχνίδι με τους Σέλτικς (02/05, 02:30).

Φαίνεται ότι η κατάσταση του Εμπίιντ είναι πιο σοβαρή από ό,τι αρχικά εκτιμήθηκε και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η εξέλιξή της.

Όπως αναφέρει και ο προπονητής της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς, «δεν έχουμε νεότερα. Προφανώς οι γιατροί τον εξετάζουν, αλλά δεν έκανε κάτι σήμερα. Αν έπαιζα στοίχημα, θα έλεγα ότι είναι πιθανότατα εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 1, αλλά θα δούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!