Ο Μπερνάρντο Σίλβα συνέκρινε τον Χάαλαντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θέτοντας ως κοινό χαρακτηριστικό τους την δίψα τους για να σκοράρουν.

Στη μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει και φθάνοντας τα 33 γκολ στην φετινή Premier League και τα 49 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, πρόσθεσε ένα ακόμη επίτευγμα στο ενεργητικό του. Μπερνάρντο Σίλβα

Ο συμπαίκτης του στους Πολίτες, Μπερνάρντο Σίλβα, τον συνέκρινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θέτοντας ως κοινό χαρακτηριστικό τους την ανεξέλεγκτη δίψα τους για να σκοράρουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Έρλινγκ και ο Κριστιάνο είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι πολύ διαφορετικά παιδιά. Αλλά στο γήπεδο, νομίζω ότι μπορείς να βρεις μερικές ομοιότητες μεταξύ τους.

Όταν είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Έρλινγκ έχει αυτή την πείνα να σκοράρει, όπως κι ο Κριστιάνο. Όταν η μπάλα είναι κοντά στον στόχο, αυτοί είναι πάντα εκεί και έχουν την ικανότητα να μυρίζουν πού θα πέσει η μπάλα.

Ο Κριστιάνο είναι επίσης έτσι – και αυτή είναι η ομοιότητα. Εκτός αυτού, είναι διαφορετικοί παίκτες και διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά αυτή η πείνα να θέλουν να σκοράρουν και να σκοράρουν και να σκοράρουν, για να βοηθήσουν την ομάδα, είναι κοινό τους γνώρισμα», είπε ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!