Η νίκη είναι για τον Χουάνκαρ το μοναδικό ζητούμενο στο αυριανό (30/4, 20:00) μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η νίκη είναι για τον Χουάνκαρ το μοναδικό ζητούμενο στο αυριανό (30/4, 20:00) μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 7η αγωνιστική των play off, όπου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον εφετινό πρωταθλητή της Super League.

Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη μάχη με τους «κιτρινόμαυρους», υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν θα καθίσει να «βολευτεί» με την ισοπαλία.

Αναλυτικά ο Χουάνκαρ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το πως προετοιμάζεται προσωπικά για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι:

«Αδιαμφισβήτητα το βασικό είναι να κάνεις μια αποκατάσταση σωματική, μια ανασυγκρότηση του εαυτού σου, να ξεκουραστείς και να έχεις στο μυαλό σου έναν μεγάλο τελικό την Κυριακή (σ.σ. σήμερα)».

-Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη:

«Πάνω απ’ όλα, πρέπει να διατηρήσουμε την ένταση που είχαμε τις προηγούμενες φορές. Να δείξουμε ότι πραγματικά θέλουμε τη νίκη, επιδιώκουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, οπότε ξέρουμε από την πλευρά της πως θα ανταποκριθεί στο ματς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
-Για το αν σκέφτεται η ομάδα το γεγονός πως έχει το πλεονέκτημα με δύο αποτελέσματα ή από τη στιγμή που πατά χορτάρι μόνος στόχος είναι η νίκη:

«Ναι, σίγουρα και γι’ αυτό αναφέρθηκα πριν στην ένταση που χρειαζόμαστε σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Να έχουμε επίσης υπομονή, επιμονή με στόχο τη νίκη και πάνω’ απ’ όλα να δείξουμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα.

Το τόνισα και πριν από δύο ημέρες και το επαναλαμβάνω. Δεν μας “κάνει” η ισοπαλία, αυτό το οποίο θέλουμε είναι η νίκη, να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς και να συνεχίσουμε αυτή τη θετική μας πορεία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!