Ο Ντ΄ Άντζελο Ράσελ σημείωσε 31 πόντους με 12/17 σουτ και οι Λέικερς πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας του NBA.

Ο Ντ΄ Άντζελο Ράσελ σημείωσε 31 πόντους με 12/17 σουτ και οι Λος Άντζελες Λέικερς πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας του NBA νικώντας στην Πόλη των Αγγέλων με 125-85 τους φιλοξενούμενους Μέμφις Γκρίζλις, στον έκτο αγώνα της σειράς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε 22 πόντους για τους Λέικερς, οι οποίοι νίκησαν στα τέσσερα από τα συνολικά έξι παιχνίδια. Ο Άντονι Ντέιβις πρόσθεσε 16 πόντους, 14 ριμπάουντ και πέντε μπλοκ για τους νικητές, που αν και στην έβδομη θέση της Δύσης απέκλεισαν τους δεύτερους Γκρίζλις με θεαματικό τρόπο.

Οι «Λιμνάνθρωποι» θα παίξουν είτε με τους Σακραμέντο Κινγκς είτε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στα ημιτελικά, με το νικητή να προκύπτει μετά το έβδομο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, την Κυριακή.

Ο Σάντι Αλντάμα σημείωσε 16 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ντέσμοντ Μπέιν 15 και ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ πρόσθεσε 14 πόντους για το Μέμφις, ενώ ο Τζα Μοράντ και ο Ντίλον Μπρουκς πέτυχαν από 10 πόντους για τους Γκρίζλις, ενώ ο Λουκ Κέναρντ έχασε τον αγώνα λόγω τραυματισμού στον αριστερό ώμο, που σημειώθηκε στο πέμπτο παιχνίδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εν τω μεταξύ, ο Μαλίκ Μονκ και ο Ντε΄ Άαρον Φοξ σκόραραν μαζί 54 πόντους και οι Σακραμέντο Κινγκς οδήγησαν σε έβδομο και αποφασιστικό παιχνίδι τη σειρά των πλέι οφ του πρώτου γύρου της Δυτικής Περιφέρειας εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, επικρατώντας με 118-99 στο Σαν Φρανσίσκο.

Ως εκ τούτου, οι «Βασιλιάδες» (τρίτοι στη Δύση) θα δώσουν τον τελευταίο αγώνα εντός έδρας την Κυριακή και θα έχουν την ευκαιρία για την πρώτη νίκη τους στη σειρά πλέι οφ μετά από 19 χρόνια. Επιπλέον, μια νίκη τους θα απέκλειε τους αντίπαλους Γουόριορς, που είναι οι υπερασπιστές του τίτλου στο ΝΒΑ.

Ο Μονκ είχε 28 και ο Φοξ 26 πόντους, ενώ ο Κίγκαν Μάρεϊ 15. Επίσης, ο Φοξ μοίρασε 11 ασίστ, ενώ ο Μάρεϊ μάζεψε 12 ριμπάουντ.

Ο Στεφ Κάρι σταμάτησε στους 29 πόντους και ο Κλέι Τόμπσον στους 22 για τους (έκτους) Γουόριορς, οι οποίοι δεν έχουν παίξει σε έβδομο παιχνίδι από τότε που νίκησαν το Χιούστον στους τελικούς της Δύσης το 2018, καθ΄ οδόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κέβον Λούνεϊ των Γουόριορς ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ του αγώνα με 13, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν έδωσε 10 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!