Serie A: Έξι ομάδες διεκδικούν τα τρία εναπομείναντα «εισιτήρια» από την Ιταλία για τους ομίλους του νέου Champions League.

Έξι ομάδες διεκδικούν τα τρία εναπομείναντα «εισιτήρια» από την Ιταλία για τους ομίλους του νέου Champions League και οι τέσσερις εξ αυτών τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το τριήμερο 28-30 Απριλίου η Serie A. Συγκεκριμένα, οι δύο μεγάλες ομάδες της Ρώμης αναμετρώνται με τους «μεγάλους» από το Μιλάνο, προκειμένου να μη χάσουν έδαφος στην «κούρσα» για τους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ρόμα υποδέχεται το Σάββατο στο «Ολίμπικο» τη Μίλαν, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης, την τελευταία που χαρίζει ένα «εισιτήριο» για το Champions League, και ο νικητής (εάν υπάρξει) θα παραμείνει στην προνομιούχο τετράδα, καθώς από απόσταση δύο βαθμών ακολουθεί η Ίντερ. Από την πλευρά τους, οι «νερατζούρι» φιλοξενούν την Κυριακή τη -δεύτερη της βαθμολογίας- Λάτσιο και χρειάζονται το «τρίποντο» για να συνεχίσουν να διεκδικούν την παρουσία τους στη νέα σεζόν του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μεταξύ, εκτός έδρας αγωνίζονται οι υπόλοιπες δύο ομάδες που διεκδικούν θέση στους ομίλους του νέου Champions League, με τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει στην Μπολόνια την τοπική ομάδα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 32η ημέρα, ενώ η Αταλάντα αναμετράται στο Τορίνο με την «γκρανάτα».

Από εκεί και πέρα, η Νάπολι έχει την πρώτη… ευκαιρία να «κλειδώσει» -υπό προϋποθέσεις- και μαθηματικά τον τίτλο, ο οποίος θα είναι ο τρίτος στην ιστορία της, μετά από τα πρωταθλήματα που κατέκτησε το 1987 και το 1990 με ηγέτη τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα και χρειάζεται, εκτός από δική της νίκη, και απώλεια βαθμών της Λάτσιο στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ. Σε αυτή την περίπτωση, οι «παρτενοπέι» θα αποκτήσουν προβάδισμα τουλάχιστον 19 βαθμών, το οποίο δεν θα μπορεί να καλυφθεί στις έξι αγωνιστικές που θα απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στη Serie A και η βαθμολογία

Λέτσε-Ουντινέζε 28/4

Σπέτσια-Μόντσα 28/4

Νάπολι-Σαλερνιτάνα 29/4

Ρόμα-Μίλαν 29/4

Τορίνο-Αταλάντα 29/4

Ίντερ-Λάτσιο 30/4

Κρεμονέζε-Βερόνα 30/4

Σασουόλο-Έμπολι 30/4

Φιορεντίνα-Σαμπντόρια 30/4

Μπολόνια-Γιουβέντους 30/4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 31 αγώνες)

Νάπολι 78

Λάτσιο 61

Γιουβέντους 59

Μίλαν 56

Ρόμα 56

Ίντερ 54

Αταλάντα 52

Μπολόνια 44

Ουντινέζε 42

Φιορεντίνα 42

Τορίνο 42

Μόντσα 41

Σασουόλο 40

Σαλερνιτάνα 33

Έμπολι 32

Λέτσε 28

Σπέτσια 27

Βερόνα 26

Κρεμονέζε 19

Σαμπντόρια 17

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!