Ο Ρούντι Φερνάντεθ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη σύρραξη που συνέβη στο φινάλε του Game 2 της Ρεάλ με την Παρτίζαν.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη σύρραξη που συνέβη στο φινάλε του Game 2 της Ρεάλ με την Παρτίζαν, λέγοντας πως τέτοια σκηνικά δεν έχουν θέση στον αθλητισμό.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Φερνάντεθ δήλωσε ότι ήταν απολογητικός και ψάχνοντας λέξεις για να εκφράσει αυτά που ένιωθε.

«Συγγνώμη από τους φιλάθλους. Τέτοια σκηνικά δεν πρέπει να συμβαίνει, αλλά έγιναν μία σειρά από λάθη που οδήγησαν σε αυτό».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαστε δύο κλαμπ που έχουμε φιλική σχέση μεταξύ μας. Η ένταση του αγώνα πρέπει να μείνει εκεί, εμείς πρέπει να παίξουμε μπάσκετ και να μην αφήσουμε κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά. Δεν έχει σημασία αν αυτό το ξεκίνησε ο Πάντερ ή ο Γιουλ, το μπάσκετ πρέπει να είναι η προτεραιότητα εδώ και όχι όσα έγιναν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα»

Αναφέροντας τον αγώνα, ο Φερνάντεθ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Παρτίζαν και τους συνεχάρη για τη νίκη τους, ενώ υποστήριξε ότι το μπάσκετ πρέπει να είναι η προτεραιότητα και όχι τα επεισόδια.

«Πρέπει να συγχαρούμε την Παρτίζαν, ήταν ανώτερη από εμάς. Και στα δύο παιχνίδια ήξεραν πώς να παίξουν απέναντί μας. Στην τρίτη περίοδο δοκιμάσαμε κάποια πράγματα στην άμυνα και τους αιφνιδιάσαμε. Έπαιζαν όμως καλύτερα και μας νίκησαν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!