Το ΟΑΚΑ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης για την επίτευξη συμφωνίας για διακανονισμό οφειλής από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Ακολουθεί το Διοικητικό Συμβούλιο για το τελικό σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε την υπογραφή Ιδιωτικού Συμφωνητικού εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης», γνωστοποιώντας παράλληλα ότι προγραμματίστηκε για τις 2 Μαΐου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του με μοναδικό θέμα τη συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού στην «πράσινη» ΚΑΕ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά:

«Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το “Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης”.

Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451 € , που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023).

Κατόπιν αυτού και έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης μακροχρόνιας Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου “Νίκος Γκάλης” σ’ αυτήν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθετικής διάταξης του άρθρου 44 του ν. 4934/2022, προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ για την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Παναθηναϊκός. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.