Επιστροφή στις νίκες για τη Μαρία Σάκκαρη, μετά από 3 ήττες σε σε Indian Wells (Σαμπαλένκα), Μαϊάμι (Αντρέσκου) και Στουτγκάρδη (Πλίσκοβα).

Επιστροφή στις νίκες για τη Μαρία Σάκκαρη, μετά από τρεις ήττες σε σε Indian Wells (Σαμπαλένκα), Miami Open (Αντρέσκου) και Στουτγκάρδη (Πλίσκοβα). Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-4, 6-4 της 32χρονης Αράντσα Ρους από την Ολλανδία (Νο107 στην παγκόσμια κατάταξη) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open.

Αυτή ήταν η 16η νίκη στη σεζόν (15-8) για τη Σάκκαρη, αλλά και η 6η στη διοργάνωση (6-6), ενώ παράλληλα διατήρησε την κυριαρχία της απέναντι στη Ρους σημειώνοντας την 5η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις (5-0).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη φάση των «32» της διοργάνωσης, η 27χρονη Μαρία Σάκκαρη (Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη) θ’ αγωνιστεί για τρίτη διαδοχική χρονιά. Εκεί θα βρει το Σάββατο (29/4) τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ντόνα Βέκιτς και τη Ρεμπέκα Μασάροβα.

Κυρίαρχο «όπλο» για τη νίκη της Σάκκαρη ήταν το σερβίς της. Η 27χρονο Ελληνίδα τενίστρια και Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη τελείωσε το 1ο σετ με 93% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (13/14), ενώ στο δεύτερο είχε 70% (7/10).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!