Η Αρσεναλ συνετρίβη στο Μάντεστερ από την Σίτι με 4-1 αλλά ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει η ομάδα του.

Η Αρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα συνετρίβη στο Μάντεστερ από την Σίτι με 4-1 και κατά πάσα πιθανότητα, έχασε το πρωτάθλημα στην Αγγλία, παρά την εντυπωσιακή χρονιά που έκανε, παραμένοντας επικεφαλής στην βαθμολογία για δεκάδες εβδομάδες. 

Οι «πολίτες» είναι δύο βαθμούς πίσω από τους «κανονιέρηδες», αλλά έχουν δύο αγώνες λιγότερους, δεδομένου που τους φέρνει «μία ανάσα» και από τον εφετινό τίτλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής, ο προπονητής των Λονδρέζων, Μικέλ Αρτέτα, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η καλύτερη ομάδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε από μια εξαιρετική ομάδα, το ξέρουμε. Οι παίκτες μας έχουν υποφέρει πολύ. Δεχθήκαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, τιμωρηθήκαμε και θα μπορούσαμε να δεχθούμε ακόμη περισσότερες.

»Δεν νομίζω ότι φοβηθήκαμε. Απλώς μας έλειπε ο έλεγχος, παρόλο που η ομάδα έκανε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να αποδεχθούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς και ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Απόψε (σ.σ. εχθές), ήμασταν μακριά από την Σίτι. Τώρα απομένουν πέντε αγώνες. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα ματς για να τα κερδίσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!