Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για τη μεταγραφή του στη Ρόμα, τον πανηγυρισμό του αλλά ενώ αποκάλυψε ότι είχε πει κάποτε στον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο ότι τον μισούσε όταν ήταν παιδί.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για τη μεταγραφή του στη Ρόμα, τον πανηγυρισμό του αλλά ενώ αποκάλυψε ότι είχε πει κάποτε στον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο ότι τον μισούσε όταν ήταν παιδί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάουλο Ντιμπάλα:

Για τον πανηγυρισμό του και την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα:

«Η ιστορία της Μάσκας – Ντιμπάλα γεννήθηκε στο Κολοσσαίο. Όταν ήμουν παιδί έβλεπα πολλές ταινίες για τη Ρώμη, την πόλη, τους μονομάχους. Την ταινία ‘Μονομάχος’ πρέπει να την έχω δει 20 φορές πάνω κάτω. Μετά από μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου από την οποία έπρεπε να βγω με κάποιο τρόπο, σκέφτηκα αμέσως αυτό τον πανηγυρισμό. Στους ανθρώπους άρεσε αμέσως, και έτσι συνεχίζω να το κάνω.

Η επιλογή να μετακομίσω στη Ρόμα; Όταν ο Πίντο, επικοινώνησε μαζί μου και προέκυψε αυτή η πιθανότητα, μου υπενθύμισαν αυτά τα πράγματα (οι ταινίες για τη Ρώμη, τη μάσκα του Μονομάχου κ.λπ., εκδ.) και δεν μπορούσα να μην το σκεφτώ. Είπα στον εαυτό μου “κάτι πρέπει να κάνω σε αυτή την πόλη”».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Με τον Κριστιάνο υπήρξαν τρία καλά χρόνια, η ομάδα ήταν πολύ δυνατή και μας έδωσε κάτι παραπάνω. Στην Αργεντινή η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Μέσι και τον Κριστιάνο είναι πολύ αισθητή, προφανώς ήμουν πάντα στο πλευρό του Μέσι ως παιδί. Μια φορά που πηγαίναμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, ήμουν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και αυτός καθόταν πιο μπροστά. Σε ένα σημείο της πτήσης, ήρθε κοντά μου και μίλησε τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για πολλά άλλα πράγματα. Μιλούσαμε γενικά για τις ζωές μας, και κάποια στιγμή του είπα “Σε μισούσα όταν ήμουν παιδί”. Γελούσαμε καλά με αυτό και μεταξύ μας είχαμε πάντα μια καλή σχέση, έναν καλό διάλογο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!