Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπερέβαλε εαυτόν στο Game 4, τόσο που χρειάστηκε να του γίνει μια ένεση ενδοφλέβια για την χορήγηση υγρών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπερέβαλε εαυτόν στο Game 4 της σειράς των πλέι-οφ του ΝΒΑ των Μπακς με τους Χιτ. Τόσο που χρειάστηκε να του γίνει μια ένεση ενδοφλέβια για την χορήγηση υγρών για να βοηθηθεί στην αποκατάστασή μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια στην ιστοσελίδα «The Athletic», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το παιχνίδι για τον λόγο αυτό απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους καθώς ήταν τόσο εξουθενωμένος που δεν ήταν καν σε θέση να μιλήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τους Χιτ αγωνίστηκε για 38:27 λεπτά, με τριπλ-νταμπλ.

Να θυμίσουμε πως και μετά το πέμπτο παιχνίδι των τελικών του 2021 ο Γιάννης είχε αποχωρήσει από την συνέντευξη Τύπου με έντονους πόνους από κράμπες. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς είναι αμφίβολη, αλλά με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!