Η Ρόμα επικράτησε της Φιορεντίνα στον τελικό του Coppa Italia Primavera με 2-1 όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Κεραμίτσης.

Η Ρόμα επικράτησε της Φιορεντίνα στον τελικό του Coppa Italia Primavera με 2-1 όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Κεραμίτσης.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Κεραμίτσης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 2-1. Ένα σκορ το οποίο χάρισε στη Ρόμα το τρόπαιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, έχει δεχθεί πάρα πολλά αποθεωτικά μηνύματα από τους φίλους της Ρόμα ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν από τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον καλέσει στην πρώτη ομάδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου έχοντας στα χέρια του την ελληνική σημαία, μίλησε στο Sportitalia:

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κεραμίτσης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ταλαιπωρηθήκαμε λίγο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά στο δεύτερο. Είμαι χαρούμενος που κέρδισα το Coppa Italia. Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας, είμαι στην Ιταλία από τα 16 μου και είμαι χαρούμενος. Και η οικογένειά μου είναι εδώ σήμερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!