Το NBA ανακοίνωσε ότι ο γκαρντ των Χοκς, Ντεζάντε Μάρεϊ, τιμωρήθηκε για ένα παιχνίδι για τη συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές.

Το NBA ανακοίνωσε ότι ο γκαρντ των Χοκς, Ντεζάντε Μάρεϊ, τιμωρήθηκε για ένα παιχνίδι για τη συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές στο τέλος του Game 4 του πρώτου γύρου της σειράς των Χοκς με τους Σέλτικς.

Ο Μάρεϊ θα εκτίσει την ποινή του στο Game 5 το βράδυ της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης για Ελλάδα) — που μπορεί να είναι και το τελευταίο παιχνίδι της Ατλάντα για φέτος καθώς οι Χοκς χάνουν με 3-1 από τους Σέλτικς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το να νικήσεις τη Βοστώνη στο Garden στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια πρόκληση από μόνη της», δήλωσε ο προπονητής των Χοκς, Κουίν Σνάιντερ, μόλις έμαθε για τον αποκλεισμό του Μάρεϊ και κατέληξε: «[Αλλά] είναι κάτι που πρέπει να απορροφήσει ολόκληρη η ομάδα». NBA

Ο Μάρεϊ, ο οποίος είχε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 40 λεπτά στην ήττα της Κυριακής (129-121), ήρθε σε επαφή με τον διαιτητή Γκεντιμίνας Πετράιτις και του μίλησε απειλητικά καθώς έβγαινε από το γήπεδο στο τέλος του αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!