Η Τσέλσι συνεχίζει την αναζήτηση της για τον νέο κόουτς που θα πάρει τη θέση του Γκρέιαμ Πότερ και φαίνεται πως καταλήγει στον Ποτσετίνο.

Η Τσέλσι έβγαλε από τη λίστα της τον Λουίς Ενρίκε, στην αναζήτηση της για τον νέο κόουτς που θα πάρει τη θέση του Γκρέιαμ Πότερ, του οποίου προσωρινός αντικαταστάτης είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η λύση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν υποχωρεί και φαβορί θεωρείται πλέον ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «SUN» ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, πρόκειται να συναντηθεί ξανά με τον πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τότεναμ.

Υποστηρίζεται πως ο Μπόλι έχει καταλήξει στην περίπτωση του Ποτσετίνο και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει το νέο τελικό ραντεβού στο Λονδίνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!