Για τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο «Καραϊσκάκης» με 3-1 μίλησε ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα.

Για τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο «Καραϊσκάκης» με 3-1 μίλησε ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα.

Τι δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα

Για το ματς: «Πριν από το παιχνίδι είχα μιλήσει στους παίκτες. Τους είχα πει ότι σε αυτό εδώ το γήπεδο η ΑΕΚ είχε νικήσει δύο φορές στο πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνουμε ένα παιχνίδι όπως το σχεδιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο με την ιστορία που όλοι γνωρίζετε και την αναγνωρίζω. Ήρθαμε για τη νίκη και το δείξαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όσο ήμασταν στο 0-1 θέλαμε και δεύτερο γκολ, Αλλάξαμε το σύστημα σε σχέση με το Κύπελλο. Αλλάξαμε ποδοσφαιριστές και είχαμε την πεποίθηση ότι αυτή η ομάδα μπορεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ζήτησα από τους παίκτες να απολαύσουν τον δρόμο που μπήκαμε. Ήταν μια καλή πιθανότητα, σκεπτόμενος τα τελευταία 20 χρόνια. Πιστεύω ότι οι παίκτες ερμήνευσαν καλά αυτό. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και οσφάρισε. Θεωρώ ότι στο πρώτο λεπτό κυρίως θα έπρεπε να δώσουν σωστό πλεονέκτημα στα γκολ που προηγούμασταν».

Για όσα έγιναν στο φινάλε του ματς: «Εμείς πιστεύω ότι προσπαθούμε να ζούμε το ποδόσφαιρο με πάθος με σεβασμό. Μιλάμε πάντα για το αγωνιστικό κομμάτι, ήρθαμε να κερδίσουμε. Μετά ό,τι συνέβη υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα μπορούν να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Είναι εκτός της αρμοδιότητάς μου. Εγώ σε ό,τι με αφορά μιλάω μόνο για τα αγωνιστικά».

Για το αν το παιχνίδι στη Λεωφόρο θα είναι το καθοριστικό για τον τίτλο: «Εγώ αυτό που λέω πάντα είναι ότι όσο υπάρχουν πιθανότητες θα το διεκδικούμε. Προφανώς αυτό το παιχνίδι θα είναι σημαντικό, αλλά πριν από αυτό υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι αυτός ο ανταγωνισμός είναι υπέρ του πρωταθλήματος. Όλοι θέλουμε να το κερδίσουμε, αλλά χαίρομαι που είμαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να το κερδίσει αυτός που παίζει καλύτερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!