«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη των Μαϊάμι Χιτ επί των Μιλγουόκι Μπακς με 121-99 στον τρίτο αγώνα της σειρά για τα play offs του ΝΒΑ

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη των Μαϊάμι Χιτ επί των Μιλγουόκι Μπακς με 121-99 στον τρίτο αγώνα της σειρά για τα play offs του ΝΒΑ, όπου οι νικητές, προηγούνται με 2-1 των «ελαφιών».

Από τον αγώνα, αποχώρησαν τραυματίες, οι Τζίμι Μπάτλερ (σ.σ. ελαφρά στον γλουτό μετά από πτώση) και Βίκτορ Ολαντίπο, το αριστερό γόνατο του οποίου «γύρισε» και η σοβαρότητα της κατάστασης, θα εξακριβωθεί μετά τις σχετικές εξετάσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στου Μπακς, που αγωνίσθηκαν και πάλι χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πρωταγωνιστής των νικητών -μέχρι την αποχώρηση του- ήταν ο Μπάτλερ με 30 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή απόδοση, είχαν ο Ντάνκαν Ρόμπινσον (20π) και ο Μπαμ Αντεμπάγιο (12π).

Οσον αφορά στους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα, με 23 πόντους, πέντε ριμπάουντ κι έξι ασίστ.

Επόμενο ματς για τις δύο ομάδες τα ξημερώματα της Τρίτης (25/4, 02:30), ξανά στο Μαϊάμι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!