Ο Ρομελού Λουκάκου παραμένει απρόθυμος να κάνει εικασίες για το αν θα πρέπει να επιστρέψει στην Τσέλσι το καλοκαίρι.

Ο Ρομελού Λουκάκου παραμένει απρόθυμος να κάνει εικασίες για το αν θα πρέπει να επιστρέψει στην Τσέλσι το καλοκαίρι.

Ο Βέλγος επιθετικός πέρασε δύσκολες στιγμές από τότε που επέστρεψε στο Σαν Σίρο ως δανεικός για την περίοδο 2022-23, με τον 29χρονο να παλεύει για να βρει τη φόρμα του. Τα προβλήματα αυτά ξεκίνησαν την περασμένη σεζόν στην Τσέλσι, μετά τη μεταγραφή του ύψους 122 εκατ. δολαρίων στο Στάμφορντ Μπριτζ, και παραμένει ασαφές πού θα παίξει ποδόσφαιρο ο Λουκάκου την επόμενη περίοδο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στο σκοτάδι, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται.

Ο Λουκάκου δήλωσε στο DAZN όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παραμείνει στο Μιλάνο: «Πρέπει να περιμένουμε, γιατί πολλά λέγονται. Απλά πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Ίντερ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην τιμωρία του για τα όσα έγιναν στο ματς με την Γιουβέντους τονίζοντας πως η κοινή λογική επικράτησε, αφού είδε την αρχική έφεση να απορρίπτεται.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της FIGC που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Τώρα θέλω απλώς να κοιτάξω μπροστά και να βοηθήσω την ομάδα μου. Θέλω πάντα να τα πηγαίνω καλύτερα, να δίνω περισσότερα για την Ίντερ. Όπως είπα, η Ίντερ μου έδωσε τα πάντα και πρέπει να δώσω τα πάντα στην Ίντερ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!