Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για την σπουδαία πρόκριση της Μίλαν επί της Νάπολι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για την σπουδαία πρόκριση της Μίλαν επί της Νάπολι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος αστέρας των «ροσονέρι» αναφέρθηκε στο εισιτήριο που πήραν οι Μιλανέζοι για τους «4» του θεσμού και αποκάλυψε πως «έπαιζε με το ένα πόδι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Με τη Νάπολι έπαιξα με το ένα πόδι, είχα πρόβλημα στον τένοντα. Όπως όλη η ομάδα έτσι και εγώ θυσίασα τον εαυτό μου. Αυτή η ομάδα έχει μια αίσθηση συλλογικότητας. Με αυτό το πνεύμα, μπορούμε να ονειρευόμαστε τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολιβιέ Ζιρού.

Να θυμίσουμε πως ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν ο χρυσός σκόρερ της Μίλαν στο Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στη Νάπολι, έπειτα από εκπληκτική κούρσα του Λεάο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!